Open gym

Open gym

Hvad er open gym?

“Open gym træning” er til dig, der ønsker at træne på egen hånd, når du vil og hvad du vil. Du har adgang til alt udstyr, og kan træne i alle Heden Funktionels åbningstider. Du har blandt andet mulighed for at træne i vores “Outcast Gym”, som rummer en bred vifte af forskellige maskiner indenfor fitness og styrketræning. 

Hvorfor vælge open gym?

Open gym træning er populært blandt dem, der ønsker større frihed og autonomi i deres træning. Det giver mulighed for en mere skræddersyet tilgang til træning og passer godt til personer med specifikke træningsmål eller dem, der foretrækker at træne i deres eget tempo.

Fleksibilitet: Den største fordel ved et Open Gym er fleksibiliteten. Du har mulighed for at træne på dine egne tidspunkter og skræddersy dine træningspas baseret på dine personlige mål og præferencer.

Variation i træningen: Vi har et bredt udvalg af udstyr, hvilket gør det muligt at udføre forskellige typer træning. Du kan prøve styrketræning, konditionstræning, fleksibilitetsøvelser og mere.

KUN

259 kr. / mdr

Inklusiv adgang til de resterende hold i vægtløftning, styrkeløft og funktionel fitness

Blev en del af fællesskabet

 

I Open Gym er der plads til alle på lige præcis dit niveau. Du har som medlem adgang til forskellige træningsredskaber og områder, hvilket gør det muligt at udforske forskellige træningsformer, lige fra styrketræning og konditionstræning til fleksibilitetsøvelser mm. Benyt dig bl.a. af “Outcast Gym”, som rummer alverdens traditionelle og andre old-school styrketræningsmaskiner.