Om Heden Funktionel

Funktionel fitness

Vægtløftning

styrkeløft

open gym

 

Tre sportsgrene under ét tag

 

Hvorfor nøjes med én type sport, når du kan få mere? Vi har hos Heden Funktionel samlet tre sportsgrene under samme tag, nemlig:

– Funktionel Fitness
– Vægtløftning
– Styrkeløft

Det betyder, at du har mulighed for at få FRI træning på samtlige hold i alle tre sportsgrene inklusiv open gym.

Du får din egen nøglebrik for kun 259 kr. om måneden. Så kan du træne alt det du vil, når du vil og på alle de hold, du vil. Her er der ingen begrænsninger.

 

“Endelig er der et center i Hjertet af herning, hvor der er er plads til alle. Unge som gamle, øvede som nye. Jeg er vild med at komme der.”

Du har hos Heden Funktionel mulighed for at træne på egen hånd eller deltage i de forskellige hold. Det er helt op til dig, dine mål og præferencer. 

Begge tilgange, træning i fællesskab og træning alene, har hver deres fordele, såsom at træning i fællesskab bl.a. er med til at skabe et støttende og positivt miljø, der gør det lettere at opretholde en sund livsstil.

Hos os behøver du ikke vælge – du har mulighed for både alene- og holdtræning. Det vigtigste er at finde en træningsrutine, der motiverer og passer til dig.

træningsmuligheder

Funktionel Fitness

Vægtløftning

Styrkeløft

Open gym

Historien bag

Projektet har været undervejs længe fra idé til handling helt tilbage til coronatiden med mange forskellige aktører.
I oktober måned blev Kenneth Pedersen (Formand) og Anne Doile Jensen (Næstformand) enig om at gå sammen om at få det til at ske.
De fik på 4 måneder indsamlet samarbejds- og sponsoraftaler samt søgt fonde, optimeret lokalet og fyldt det med lækkert udstyr, så vi nu står klar til at åbne pr. 5/2.

 

Hvorfor startede Heden funktionel?

Idé og vision

Heden Funktionel udspringer af en idé og en vision om at samle de 3 sportsgrene under en forening, samt under samme tag, for derved at skabe et miljø, hvor der er plads til alle.

Alt under ét tag

Herning har manglet en forening der kan rumme alt fra den daglige træning, skole tilbud, udsatte unge tilbud, veteran træning, små og store stævner og ikke mindst lysten til at være med til at brede alle 3 sportsgrene ud til flere mennesker.

Træning for alle

Forskningen viser tydeligt hvor vigtigt fysisk aktivitet og styrketræning er i alle aldre. Det vil vi gerne være med til at faciliteter.

ansigterne bag

“Jeg glæder mig enormt til at kunne åbne dørene for jer alle den 5. Feb 2024 og vise jer det hårde arbejde, vi alle har lagt i at skabe et fællesskab for alle.”

Lidt om Kenneth: Har tilbragt hele sit voksenliv i Forsvaret. Elsker træning og har dyrket Funktionel Fitness / Crossfit on off i 6-7 år. Er uddannet militær fysisk træner.

Kenneth Pedersen

Formand, Instruktør, Funktionel Fitness

“Min passion for vægtløftning ligger i detaljerne, i nørderiet og udvikling. Min passion for undervisning ligger i udvikling både teknisk, fysisk og mentalt. At kunne sætte en gnist i gang, der spreder glæde og sammenhold blandt deltagerne.”

Lidt om Anne: Har tidligere dyrket CrossFit, og dyrker nu vægtløftning. Er træner- og dommeruddannet indenfor vægtløftning. Sidder i Heden Funktionels bestyrelse, og har været med til at starte det hele op.

Anne

Næstformand, Instruktør, Vægtløftning

“Min drivkraft er at motivere og udvikle mennesker, uanset om målet er den første pull-up, et 200kg dødløft eller at komme i bedre form. Det allervigtigste for mig er, at det skal være sjovt, og at vi som fællesskab hjælper og gør hinanden bedre.”

Lidt om Christian: Har dyrket crossfit/funktionel fitness i mange år, og har tidligere løbet og cyklet mountainbike. Har også tidligere undervist i crossfit.

Christian

Instruktør, Funktionel Fitness

“Jeg elsker at træne og træne andre fordi det giver mig et smil på læben og se andre udvikle sig og skubbe deres grænser. Fælleskabet som også opstår og de forskellige relationer man danner sig, gør det også bare fedt og træne!”

 

Lidt om Lukas: Har efterhånden dyrket crossfit/funktionel fitness i 4-5 år. Inden da spillede han en masse ishockey.

Lukas

Instruktør, Funktionel Fitness

“Jeg glæder mig utrolig meget til, at være vægtløftningstræner i Heden Funktionel. Det giver mig energi, at hjælpe andre.”

Lidt om Victor: Er brandmand i flyvevåbenet og Ikast. Har dyrket vægtløftning i 2 år og crossfit i 1 år, samt altid beskæftiget sig med almen fitness – hvilket har ført til EREPS certificering som personlig træner, og er derudover uddannet træner i vægtløftning fra DIF og DVF.

Victor

Instruktør, Funktionel Fitness

“Jeg finder stor personlig motivation og glæde ved at træne andre. Det at se personer udvikle sig løbende, og være med til at skabe glæde og selvtilfredshed er drivkraften for mig – og når jeg så på samme tid kan være en del af et fedt fællesskab bliver pakken kun endnu bedre for mig. Så har du lyst til nogle fede træninger med høj puls, stor variation og fuld tryk på kedlerne – så er det mine hold du skal melde dig til.”

Lidt om Anette: Har en baggrund som personlig træner og har tidligere arbejdet fuld tid inden for træning og haft sit eget PT GYM. Elsker en god løbetur, at spille padel og generelt alle mulige former for træning.

Anette

Instruktør, Funktionel Fitness

“Jeg er selv personligt rigtig glad for træne indendørs cykling, funktionel træning og HIIT inspireret cardio, som gerne må være krydret med burpees, jump squat og reaktionsøvelser, men også gerne mere simple øvelser.”

Lidt om Anette: Har undervist i over 10 år og er uddannet indenfor fitness og hold.

Anette

Instruktør, Funktionel Fitness

Jeg vil gøre meget for, at vi alle føler os velkomne, hygger med sjov og ballede, træner stærkt, godt og lige så hårdt vi kan. Jeg får energi af jeres energi og samvær, og jeg glæder mig til at møde jer alle.”

Lidt om Martin: Har de seneste år dyrket funktionel fitness, og sat programmer til hold 4 gange om ugen.

Martin

Instruktør, Funktionel Fitness

“Jeg håber, jeg kan bidrage med en positiv stemning der motiverer folk til at lære nye ting og udfordre sin krop på nye måder. Jeg kommer med meget erfaring, metoder og tips og tricks, så det glæder jeg mig til at give videre.”

Lidt om Martin: Har deltaget i mange crossfit konkurrencer både individuelt men også som team.

Daniel

Instruktør, Funktionel Fitness